Egészségbiztosítás kalkulátor

Próbáld ki egészségbiztosítás összehasonlítónkat és ismerd meg, hogy melyik biztosító hozzávetőlegesen mekkora havi összegért biztosítja neked a magas szintű egészségügyi ellátást, hálapénz és várólista nélkül!
Vincze Ramóna - Független egészségbiztosítási szakértő
Hívj minket és segítünk!
Kérdésed van? Elakadtál?
Hívj minket és segítünk!

Ezért használok egészségbiztosítást 2011 óta

Az ebf.hu olyan általános ismereteket és tájékoztatásokat ad az érdeklődő látogatók számára melyek alapján mérlegelhetik, hogy szeretnének-e pontosabb ismereteket szerezni az egészégbiztosítások nyújtotta lehetőségekről, illetve konkrétan arról, hogy számukra e termékek közül melyek lennének hasznosak. Az oldalon nem történik konkrét biztosítás értékesítése, érdeklődés esetén a GRANTIS Hungary Zrt. szakértői személyes értékesítés keretében mérik fel az igényeket, végeznek biztosítási elemzést és teszik meg a biztosításértékesítés minden egyéb szükséges lépését annak érdekében, hogy az ügyfél a számára legmegfelelőbb egészségbiztosításhoz jusson. Ebből adódik, hogy az egyes termékekről a weboldalon nem lehet teljes körű tájékoztatást szerezni, illetve a biztosítók által közzétett adatok (így például az egészségügyi szolgáltatást nyújtó intézmények adatai), valamint a termékek feltételei változhatnak is, mindezeket tehát a személyes szakaszban ismerhetik meg teljes részletességgel a GRANTIS Hungary Zrt. ügyfelei a jogi előírásoknak és a szakmai elvárásoknak mindenben megfelelően.

Az Ő ajánlataikat mind összehasonlítjuk

Groupama Biztosító Uniqua Biztosító Generali Biztosító Aegon Biztosító Pannónia Biztosító Metlife Biztosító Allianz Signal Union Medicover